tiistai 13. helmikuuta 2018

Kevättä kohti ja sananen lohikäärmeistä :)

Jopas vierähti aikaa viimeisestä kirjoituksesta. Onhan tuota asiaa ollut mielessä paljonkin, mutta järkevän tekstin tuottaminen onkin jo ihan toinen juttu. Viime vuoden energiat loppuvuotta kohti olivat tosi mielenkiintoiset, ja ainakin itsellä tuntui ja kovaa. Eikä siis mitenkään positiivisessa mielessä... Mutta vuodenvaihteessa taas huomasi muutoksen ja tämä vuosi onkin ollut sitten paljon kevyempää ja ihanampaa aikaa. 

Moni valitteli melkoista ylösnousemusflunssaa loppuvuodesta ja itsekin sain siitä osani. Toisilla jatkuu edelleen - ja jotkut ovat päässeet tosi vähällä. Kukin omalla tavallaan. Ja joskus yllättyy itsekin. Näinä aikoina levon tarve korostuu, ja keho kyllä ilmoittaa siitä jos mennään liian lujaa. 








Onneksi nämä ihanat kaverit ovat auttamassa. Lisäksi olen tehnyt viimeisen puolen vuoden aikana tuttavuutta lohikäärmeisiin. Ne jos mitkä vasta ihania tyyppejä ovat! :) 

Lohikset ovat elementaaleja, vaikka ovatkin samaa porukkaa enkelien ja yksisarvisten kanssa. Lohikäärmeillä siis on joko tuli-, maa-, ilma-, tai vesielementti, tai enintään kolmen yhdistelmä. Lisäksi lohikäärmeitä tulee korkeammistakin värähtelyistä, ja silloin ne voivat olla tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi jonkun arkkienkelin kanssa, ja näin ollen vastaavat vähän laajemmista jutuista. 

Jokaisella meistä on oma henkilökohtainen lohikäärme, kuten oma enkeli ja yksisarvinenkin. Usein sillä on sama elementti kuin oma aurinkomerkkimme. Ne ovat mukanamme jokaisessa inkarnaatiossa kuten suojelusenkelikin. Eka kunnon kohtaaminen oman lohikseni kanssa oli mieleenpainuva, enkä ole kohdannut edes omaa enkeliäni yhtä intensiivisesti. Sellasta rakkautta kokee harvoin, ja tiedän että se kohtaaminen oli ainutkertainen. 

Jokatapauksessa, lohikäärmeet ovat meistä vain kutsun päässä. Niillä on suuri sydän ja ne kyllä tekevät selväksi sen, miten paljon ne meitä rakastavat. Unohda siis myyttiset tarinat pelottavista ja ilkeistä lohikäärmeistä. :)  Pyydä maalohikäärme maadoittamaan ja puhdistamaan energiat vaikkapa kotisi alta. Tulilohikäärmeet voivat suojata sinut muodostamalla tulimuurin ympärillesi. Ilmalohikset voivat helpottaa kommunikointia toisten kanssa ja vesilohikäärmeet auttavat elämään täydemmin. 

Ihania energioita ja kevään odotusta!





Kuvat: pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevät, tule jo!

Alkuvuodesta asti oma fiilis on ollut jotenkin hyvin odottava, jopa sellainen, että nyt pitää väkisin pysyä paikallaan koska jossain vaihee...