perjantai 18. tammikuuta 2019

Huna-rukous ja keskusteluja enkelien kanssa



Edeltävä viikonloppu vierähti korkeissa energioissa. Sain uusia työkaluja sekä muistutusta, että mites niitä "vanhoja" taas käytettiinkään, ja että mites se ajatus oman elämän luomisesta oikein menikään... Yksi tällainen huippu ja tehokas työkalu oman elämän luomiseen on Huna-rukous. Se on peräisin Havaijilta, ja sen tarkoitus on auttaa meitä luomaan elämäämme sitä mitä haluamme, ilman egon vastarintaa. Huna-rukous toistetaan päivittäin kolme kertaa peräkkäin, 21 tai 28 päivää. Laitan tähän nyt rukouksen kaavan kuten se on kalenterissa, jonka ostin. Samanlaisen kalenterin ja kaikkea muuta kivaa voit löytää täältä.

Huna-rukous
  1. Osoita rukous jollekin korkeammalle olennolle, oman valinnan mukaan, esim. Jeesus, Jumala, arkkienkeli X, oma enkeli.. Tai vaikka useammalle.
  2. Pyyntö, omilla sanoilla se, mitä haluat. Esim. "Rakas arkkienkeli Rafael, pyydän, että runsaus ilmenee elämässäni nyt niin, että..."
  3. Sano rukous kolme kertaa. Ääneen tai mielessä, ei väliä.
  4.  Käske alitajuntaa viemään rukous kaiken sen ilmentämiseen tarvittavan energian kera suoraan korkeamman itsesi tai monadisi kautta Alkulähteeseen. Kuvittele n. 10-15 sekuntia kuinka rukous sinkoutuu maailmankaikkeuteen. 
  5. Istu kädet vastaanottavassa asennossa ja sano "Luoja, käsken siunausten sateen langeta". 
  6. Toista joka päivä 21/28 päivää.
Pääpointti on se, että muotoilee sanat niin että ne on itselle selkeitä ja helppo sanoa tai ajatella. Itselle on joskus käynyt niin, että koittaessani käydä rukousta mielessäni läpi, on se vain jotenkin mennyt päässä sekaisin ja ikäänkuin puuroutunut. Arvata saattaa, että hommahan jäi silloin kesken. Asia ei varmastikaan ollut sellainen, mitä ihan oikeasti sisimmässäni halusin. Tärkeää on pitää rukous ytimekkäänä ja lyhyenä, selkeänä ja simppelinä. Ja tosiaan kannattaa miettiä tarkkaan, mitä pyytää, koska se toteutuu, muu elämä sitten sopeutuu valintoihimme :)

Olen käynyt viime päivinä keskusteluja enkelien kanssa, ihan kirjaimellisesti. Etsiskelin erästä asiaa netistä, ja tuntui ettei sitä ollut löytyä mistään. Luovutin sitten ja ajattelin että antaapa olla, en kai sitten tarvitse sitä tietoa nyt mihinkään. No ei mennyt kauaa, kun tämä asia tuli eteeni ihan todella yllättäen. Kiitos vain yläkertaan, vastaus annettiin sitten ihan silmille. Kysyin enkeleiltä että no miksi en sitä tietoa itse löytänyt, niin sain vastauksen että "et olisi siten huomannut apuamme". Joo, näinhän se on, yleensä emme huomaa enkelien apua koska harvemmin se tulee noin ilmiselvästi ja odottamatta. Meille kyllä jätetään merkkejä enkelimaailmasta, mutta hyvin usein ne jäävät huomaamatta. Erityisesti oma suojelusenkelimme auttaa meitä jatkuvasti tekemään meille parhaita valintoja ja koittaa ohjailla parhaaseen suuntaan, mutta emme sitä usein huomaa koska sen energia on meille niin tuttua. Kannattaa pyytää selkeitä merkkejä, ja katsoa mitä saa! 
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevät, tule jo!

Alkuvuodesta asti oma fiilis on ollut jotenkin hyvin odottava, jopa sellainen, että nyt pitää väkisin pysyä paikallaan koska jossain vaihee...